Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 23.07.2018. Urmărim campionatul din Cehia

Publicat

pe

Pontul Zilei 23.07.2018. Fortuna Liga din Cehia a devenit foarte interesantă pentru români, deoarece avem acolo foarte mulți compatrioți, precum Stanciu, Niță, Chipciu sau Băluță.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Pontul Zilei 23.07.2018
Ostrava – Jablonec Ambele înscriu @ 1.80


Pontul Zilei 23.07.2018

Ultimul meci din prima rundă din Cehia este cel dintre Ostrava și Jablonec, două echipe de mijlocul clasamentului din Cehia, care mereu s-au remarcat cu rezultate bune împotriva echipelor de top, precum Sparta, Slavia sau Plzen.

Pontul Zilei 23.07.2018

Ostrava are avantajul de a juca pe teren propriu, unde foarte puține echipe reușesc să plece cu toate cele trei puncte. Sezonul trecut, chiar și Sparta Praga a fost învinsă aici, deși a practicat un fotbal foarte bun. De partea cealaltă, Jablonec vine după un meci amical pe care l-a câștigat cu 17-0, împotriva celor de la Hradek nad Nisou.

Sezonul trecut, Jablonec a reușit să obțină patru puncte din dubla cu Ostrava, după 2-2 în deplasare și 2-0 pe teren propriu. Acum, ne așteptăm să vedem din nou un meci echilibrat, așa că pronosticul nostru este pe goluri de ambele părți.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii