Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (23.07.2022). Ne dublăm banii în campionatul Austriei

Pontul zilei de 23 iulie vine din campionatul Austriei. În prima etapă a noului sezon, Wolfsberger primește replica celor de la Sturm Graz. Meciul e programat sâmbătă, de la ora 20:30, ora României.

Victoria oaspeților îți dublează banii

Ambele echipe vin după victorii în deplasare în această săptămână, în Cupa Austriei, avansând astfel în turul al doilea al competiției. Wolfsberger a învins cu 4-1 la Kuchl, în timp ce Sturm Graz s-a impus cu 6-0 la Rothis.

Trei sau mai multe goluri pe meci s-au marcat în 5 din ultimele 6 întâlniri la care a participat Wolfsberger AC. De partea cealaltă, meciurile lui Sturm Graz au fost și ele pline de reușite, nu mai puțin de 25 de goluri în ultimele șase meciuri ale lor, ceea ce înseamnă o medie de 4,17 goluri pe meci.

Ultima întâlnire dintre Wolfsberger și Sturm Graz a avut loc pe 15 mai, când Wolfsberger s-a impus cu 4-1 pe terenul lui Sturm Graz. De altfel, în ultimele șapte întâlniri de fiecare dată au câștigat oaspeții. Ceea ce ne determină să alegem PSF 2, la cotă 2.10.

Pontul zilei (23.07.2022)

Pontul zilei (23.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate