Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pontul zilei (23.11.2022). Dublăm banii în Cupa Rusiei

Cu toţi ochii aţintiţi pe Cupa Mondială din Qatar, competitţiiele interne, în general, sunt în pauză. Nu este şi cazul Rusiei, exclusă de FIFA. Aşadar, pentru pontul zilei de miercuri, 23.11.2022, am ales o partidă din Cupa Rusiei. Mai exact, meciul dintre Krasnodar şi Lokomotiv Moscova, în grupele competiţiei. Fluierul de start se dă la ora 19:00.

Luptă directă pentru locul 2

După 4 etape în grupa A, Krasnodar şi Lokomotiv se luptă pentru locul secund, ocupat momentan de oaspeţi. Sistemul de punctaj este cel cu 3 puncte la victorie în 90 de minute, 2 pentru un succes la lovituri de departajare, un punct pentru un eşec în aceleaşi condiţii şi, evident, niciun punct pentru înfrângere clasică.

După 4 etape, Lokomotiv are 8 puncte, în timp ce rivalii au strâns doar 7. Moscoviţii au început cu un eşec, după care au remizat 2-2 chiar contra lui Krasnodar, urmând două victorii clare în faţa codaşei Khimki, ambele la zero. Krasnodar, în schimb, a luat 3 puncte la Khimki, a cedat la lovituri de departajare cu Lokomotiv, după care şi-a împărţit victoriile cu liderul Niyhny Novgorod.

Lokomotiv, fără succes la Krasnodar

Dacă în etapa a doua din această grupă a fost 2-2 pe terenul lui Lokomotiv, iar gazdele s-au impus la lovituri de departajare, moscoviţii nu privesc cu prea mare încredere deplasarea la Krasnodar. N-au mai câştigat pe acest teren din august 2016, iar în cele mai recente trei vizite au pierdut la zero. Prima şansă la victorie aparţine lui Krasnodar, dar nu excludem un nou egal în 90 de minute. Cel mai „safe” pariu ar fi unul pe goluri, pentru că niciuna dintre echipe nu trece printr-o formă prea bună, ambele având un succes, o remiză şi câte trei înfrângeri în cele mai recente 5 jocuri. Aşadar, mizăm pe „total goluri 2-3”, la cotă 1,92.

Pontul zilei (23.11.2022)

Pontul zilei (23.11.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la NetBet. Ai 100 de lei Free Bet!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la NetBet, una dintre cele mai bune case de pariuri de pe piaţa din România. Dacă ești client nou, primești bonusul de 100 de lei PARIU FĂRĂ RISC. În plus, la NetBet nu ai doar pariuri sportive, ci şi cazino, cazino live, poker sau chiar table. Fă-ţi cont acum şi profită de toate opţiunile pe care le ai, dar şi de multitudinea de promoţii pe care NetBet le oferă clienţilor săi.

Agenții autorizate