Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 23 noiembrie 2019. Facem profit pe goluri în Premier League

Pontul Zilei 23 noiembrie 2019. Sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Selhurst Park,  Crystal Palace întâlneşte Liverpool, un duel care se anunţă extrem de important pentru ambele echipe. Gazdele au nevoie de puncte pentru a depăşi perioada neagră prin care trec, oaspeţii ca să îşi mărească avansul în fruntea clasamentului.

 

Pontul Zilei 23 noiembrie 2019. Crystal Palace – Liverpool

  • Crystal Palace nu trece prin cea mai bună formă, are două înfrângeri la rând şi trei în ultime cinci partide din campionat.
  • Are nevoie de victorie în duelul cu Liverpool, ceea ce nu va fi deloc uşor, pare chiar imposibil de obţinut. Echipa lui Roy Hodson este departe de forma pe care a arătat-o în sezonul trecut, jocul nu e deloc consistent, iar gafele din apărare sunt din ce în ce mai multe. Toate acestea se vâd în locul pe care Palace îl ocupă în Premier League. În acest moment, se află pe poziţia a 12-a.

Pontul Zilei 23 noiembrie 2019

  • Liverpool trece prin cea mai bună perioadă a sa, este liderul campionatului, cu opt puncte peste principalele urmăritoare, Chelsea şi Leicester.
  • Este singura echipă neînvinsă din Premier League, are 34 de puncte strânse în 12 etape, cu nouă mai mult decât principala rivală Manchester City.
  • Acest sezon pare să fie cu totul în favoarea echipei lui Jurgen Klopp, cu un joc extrem de solid, cu o aşa diferenţă de puncte în fruntea clasamentului, totul este pentru a obţine titlul suprem.

Palace – Liverpool minim două goluri rep.2 @ 1.86

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare