Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (24.03.2022). Golurile ne aduc banii

În afara partidelor naționalelor mari, și cele de tineret continuă campaniile de calificare pentru turneele finale care vor avea loc în viitor. Naționalele under 21 ale Israelului și Poloniei se vor duela la ora 18:30, ora României. 

Israelul poate urca pe primul loc dacă câștigă

Gazdele din această seară se află pe locul 2 al grupei de calificare, la egalitate de puncte cu naționala Germaniei, dar care are un golaveraj superior. Israelul s-a dovedit a fi foarte puternică în partidele de până acum, câștigând dueluri importante, precum cele cu Ungaria, formație cu care a obținut 6 puncte din 6 posibile, dar și cel cu Polonia, deplasare grea, dar în care s-a impus, scor 1-2. Totuși, în fața Germaniei lucrurile au stat altfel, pentru că au pierdut, scor 3-2, la o diferență mică, iar un lucru de menționat este că Israelul a condus de 2 ori în acea partidă.

Polonia are nevoie de un rezultat bun

Naționala poloneză se află pe 3, cu 2 puncte mai puțin față de rivala din această seară. Față de naționalele Germaniei și Israelului, care au 5 victorii și un eșec, Polonia are 4 victorii, un egal și un eșec. Rezultatul de egalitate din partida cu Ungaria, scor 2-2, poate costa mult naționala Poloniei, chiar calificarea la turneul final.

O caracteristică a ambelor naționale este că acestea marchează foarte mult, lucru care ne-a influențat în alegerea pronosticului final pentru acest meci. Partida tur s-a încheiat 1-2, iar cea de acum se anunță a fi foarte deschisă și cu multe goluri. Pariul nostru este „GG”, pentru cota 1.62.

Pontul zilei (24.03.2022)

Pontul zilei (24.03.2022)

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate