Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (24.04.2022). Banii vin din Elveția

Pontul zilei de 24 aprilie vine din campionatul Elveției. Basel și Luzern se întâlnesc duminică, de la ora 17:30, în etapa a 31-a din Super League. 

Basel – pe podium, Luzern – la retrogradare

Basel ocupă locul 2, dar e la distanță de 13 puncte de liderul Zurich și nu mai are șanse la titlu. Luzern e penultima în clasament și pare să-și fi asigurat locul de baraj pentru menținerea în prima ligă.

Gazdele au multe atuuri pentru a ieși învingătoare din această confruntare. Basel n-a pierdut niciun meci direct din ultimele 14. A înscris în toate etapele jucate acasă în acest sezon, mai puțin o dată, pe 7 noiembrie 2021, în 0-1 cu St. Gallen. De partea cealaltă, Luzern a înscris în toate etapele jucate afară în acest sezon, mai puțin o dată, pe 4 decembrie 2021, când a pierdut la liderul Zurich cu 4-0. Chiar dacă marchează regulat în deplasare, Luzern are un singur succes, nouă remize și cinci înfrângeri. Meciurile ambelor echipe au medii mari de goluri în 90 de minute: 3,4 în cazul lui Basel; 3,1 pentru Luzern. În aprilie, Luzern are două remize de 2-2 (cu Lugano și la Grasshoppers) și o victorie cu 3-2 în fața celor de la St. Gallen. A fost spectacol pe 18 aprilie, Luzern s-a impus în prelungiri, după ce în minutul 83 era 2-1 pentru St. Gallen.

Ar mai fi de semnalat că șase din ultimele șapte directe au fost GG și tot șase din ultimele șapte directe au fost 3+, interval în care Basel n-a pierdut niciodată. Pentru meciul de duminică alegem „1x și GG3+”, la cotă 2,38.

Pontul zilei (24.04.2022)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate