Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (24.11.2022). Lusitanii fac toți banii!

Printre meciurile de la Mondial ne îndreptăm atenția și spre alte competiții fotbalistice aflate în desfășurare în această perioadă. Pontul zilei de 24 noiembrie vine din Portugalia, unde Tondela și Torreense se întâlnesc în etapa a doua a Grupei H din Cupa Ligii. Ambele echipe vin după remize în runda inaugurală.

Tondela, campioana remizelor din liga secundă

Retrogradată în acest an din prima ligă, Tondela este acum o echipă de mijlocul clasamentului în liga secundă a Portugaliei, pe locul 10, cu 18 puncte din 13 meciuri. Nu are nicio victorie în ultimele cinci etape de campionat, dar a bifat patru remize consecutive. Tot cu remiză a debutat și în Cupa Ligii, 0-0 cu Estoril. Tondela este campioana remizelor din liga secundă a Portugaliei, cu nu mai puțin de nouă meciuri din 13 încheiate la egalitate în acest sezon.

Torreense, patru înfrângeri în ultimele cinci etape de campionat

De partea cealaltă, Torreense este tot o echipă din liga secundă, dar aflată mult mai jos în clasament decât adversara sa de joi. Torreense ocupă locul 15, cu 10 puncte, iar în ultimele cinci etape de campionat a suferit patru înfrângeri. Nici debutul în Cupa Ligii nu a fost unul care să aducă o victorie, după trei eșecuri consecutive Liga Portugal 2. Astfel, Torreense a remizat, 0-0, cu Academico Viseu, una dintre echipele de top din liga secundă, aflată momentan la două puncte de locul de baraj. Tondela vine după șapte meciuri fără victorie (cinci remize și două înfrângeri) și va forța primul succes din 15 octombrie încoace. „1x și sub 2,5 goluri” are cotă 2.18.

Pontul zilei (24.11.2022)

Pontul zilei (24.11.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate