Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 24 noiembrie 2019. Super cotă la Roma – Brescia

Pontul Zilei 24 noiembrie 2019. Duminică, de la ora 16:00, pe Stadio Olimpico, Roma întâlneşte Brescia, un duel extrem de important pentru ambele echipe. Gazdele au nevoie de cele trei puncte pentru a ieşi din mini criza în care se află, oaspeţii sunt disperaţi să părăsească ultimul loc din clasament.

 

Pontul Zilei 24 noiembrie 2019. Roma – Brescia

  • AS Roma nu trece prin cea mai bună perioadă. Mai mult, pare că se află la începutul unei crize după ultimele două înfrângeri.
  • Echipa lui Fonseca a pierdut atât în campionat, cât şi în Europa League, 0-2 cu Parma, respectiv 1-2 cu Gladbach. În Serie A se află abia pe locul cinci, în timp ce în Europa are nevoie să se impună în partida de la Instanbul, împotriva liderului grupei. Meciul cu Brescia pare a fi cel perfect pentru a simţi din nou gustul victoriei

Pontul Zilei 24 noiembrie 2019

  • De partea cealaltă, Brescia e la pământ, criza prin care trece e din ce în ce mai acută şi nu prea are la ce să spere de la acest meci.
  • În acest moment, se află pe ultimul loc în clasament. A pierdut ultimele patru partide în Serie A şi a obţinut doar un punct în precedentele şapte. E una dintre favoritele la retrogradarea în Serie B.
  • Cu toate că a fost schimbat antrenorul, Fabio Grosso a venit în locul lui Eugenio Corini, rezultatele slabe au continuat.

Roma – Brescia 1/1 @ 1.85

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare