Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 24 septembrie 2019. Profit din Cupa Ligii Angliei

Pontul Zilei 24 septembrie 2019
Pontul Zilei 24 septembrie 2019

Pontul Zilei 24 septembrie 2019 vine de la partida dintre Arsenal și Nottingham, din Cupa Ligii Angliei, unde gazdele sunt favorite la victorie. Tunarii știu că șansele să câștige Premier League sunt minime, așa că se concentrează pe alte competiții, precum Cupa Ligii Angliei.

 

Pontul Zilei 24 septembrie 2019. Handicap sau goluri diseară?

  • Arsenal vine după două victorii consecutive în toate competițiile, una pe teren propriu în Premier League și una în deplasare în Europa League.
  • În ambele partide, Arsenal a reușit să înscrie trei goluri. În Germania s-a impus cu 3-0, pentru ca împotriva celor de la Aston Villa să câștige cu 3-2.

Pontul Zilei 24 septembrie 2019

  • De partea cealaltă, Nottingham Forest trece printr-o formă foarte bună, cu nouă meciuri la rând fără înfrângere în toate competițiile.
  • Ultimele două partide disputate în Championship au fost câștigate la limită, scor 1-0, iar acum ne așteptăm să vedem din nou un meci bun făcut de oaspeți.
  • Cel mai probabil, Arsenal va folosi o parte din rezerve, așa că sunt șanse mari să vedem un meci mai echilibrat decât ne așteptăm.
  • Chiar dacă instinctul spune să pariați pe victoria gazdelor, recomandăm să vă îndreptați atenția spre ponturi legate de goluri.
  • Din acest motiv, recomandările noastre sunt pe minimum trei reușite, ambele înscriu sau ambele înscriu și 3+.
  • Partida începe la ora 21:45, ora României, la fel ca și celelalte partide din această competiție.

Arsenal – Nottingham Ambele înscriu @ 1.61

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare