Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (25.03.2022). Meciul care îți poate dubla banii

Franța și Coasta de Fildeș se întâlnesc vineri, de la ora 22:15, la Marsilia, într-un meci amical. Confruntarea de pe Stade Velodrome ne aduce pontul zilei de 25 martie. 

Franța poate obține a șasea victorie consecutivă

Franța întâlnește Costa de Fildeș într-un meci amical și va căuta să bifeze al șaselea succes consecutiv în toate competițiile. Naționala Franței nu a mai disputat niciun meci de la victoria de pe 16 noiembrie 2021, 2-0 în Finlanda, în preliminariile CM 2022. În schimb, Coasta de Fildeș a jucat în urmă cu două luni la Cupa Africii pe Națiuni, ajungând în șaisprezecimi, unde au fost eliminați de Egipt, echipă care avea să dispute finala competiției.

Franța este campioana mondială en titre și s-a calificat fără probleme la turneul final din acest an. A adunat 18 puncte în opt meciuri, după cinci victorii și trei remize. Echipa Franței a avut o toamnă prodigioasă, câștigând și Liga Națiunilor, după finala cu Spania. Franța nu a mai cunoscut înfrângerea de la Euro 2020, la București, unde a cedat la lovituri de departajare în fața Elveției.

Desigur, acum e un meci amical, care nu are o miză anume, în concluzie se va juca deschis. Franța a mai avut parte de rezultate surpriză în amicale de-a lungul timpului, iar ivorienii au șanse să marcheze. Așa că mizăm pe un GG în Franța – Coasta de Fildeș, putând să ne dublăm banii dacă ne va ieși un asemenea pariu. „Ambele marchează” are cotă 2,10.

Pontul zilei (25.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate