Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Pontul zilei (25.07.2022). Dai lovitura cu suedezii! Ce trebuie să joci la Varbergs BoIS – Hammarby IF

Hammarby

Varbergs BoIS și Hammarby IF se înfruntă, luni, în etapa a 16-a din Allsvenskan – Suedia. Oaspeții sunt în lupta pentru primele locuri, în timp ce gazdele sunt în partea a doua a clasamentului. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Varberg Energi Arena.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Varbergs BoIS, aflată în partea a doua a clasamentului

Înaintea etapei, Varbergs BoIS ocupa locul 12, cu 15 puncte, la cinci lungimi de Sundsvall, echipa aflată pe primul loc retrogradabil. Echipa lui Joakim Persson intră în meci după o remiză, 0-0, obținută, în deplasare, cu Helsingborg. Varbergs BoIS a pierdut cinci din ultimele șase meciuri pe care le-a jucat cu Hammarby IF, însă a marcat cel puțin un gol în fiecare din cele mai recente două partide pe care le-a disputat pe teren propriu.

Hammarby IF, victorii clare în ultimele etape

De partea cealaltă, Hammarby IF luptă pentru locul 1, aflându-se, înaintea rundei, pe poziția a 5-a, la patru puncte distanță de liderul Hacken. Elevii lui Marti Cifuentes Corvillo au moral ridicat după victoriile clare, ambele obținute cu 3-0, cu Elfsborg și Goteborg. Anticipăm un meci disputat, cu goluri, cele două echipe având maximă nevoie de puncte. „Ambele marchează” are cotă 1.88.

Agenții autorizate