Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 25 noiembrie 2019. Cota 2.20 din Premier League

Sursa: Twitter

Pontul Zilei 25 noiembrie 2019. Cota 2.20 din Premier League, într-o zi de luni în care avem destul de multe meciuri de pariat. În acest weekend, în campionatul Angliei, marile formații s-au distanțat și mai mult în clasament, după ce au obținut victorii în fața echipelor mai mici pe care le-au întâlnit.

 

Pontul Zilei 25 noiembrie 2019. Aston Villa – Newcastle

  • Aston Villa trăiește periculos în acest sezon, fiind în acest moment prima echipă clasată peste linia retrogradării.
  • Are 11 puncte, cu unul mai mult decât Norwich, formație care se află pe locul 18 în clasament. Cu toate acestea, are un meci mai puțin disputat, așa că diferența poate ajunge să fie mai mare.
  • Forma celor de la Aston Villa este îngrijorătoare, având trei înfrângeri la rând în Premier League. Marea problemă este apărarea, care a primit nu mai puțin de 7 goluri în ultimele trei meciuri disputate.
  • Printre echipele care au învins-o pe Aston Villa în ultimele meciuri se numără Liverpool și Manchester City.

Pontul Zilei 25 noiembrie 2019

  • De partea cealaltă, Newcastle este pe locul 13, cu 15 puncte, obținute după ce au ieșit din forma proastă și au câștigat șapte puncte în ultimele trei meciuri disputate.
  • Acum însă, a fost pauza competițională și probabil jucătorii și-au ieșit din ritm, așa că ne așteptăm să vedem un meci în care Newcastle se va apăra.
  • Din acest motiv, plus faptul că Aston Villa are nevoie de puncte, mizăm pe un succes al gazdelor, la o cotă foarte bună, 2.20.

Aston Villa – Newcastle 1 @ 2.20

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare