Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 25 octombrie 2019. Liga 1 ne aduce profit

Pontul Zilei 25 octombrie 2019. Facem profit cu primul meci al etapei cu numărul 14 din Liga 1. Sepsi întâlneşte Voluntari, cea mai slabă echipă din campionat, şi deznodământul e previzibil. Gazdele nu au cum să rateze victoria.

 

Pontul Zilei 25 octombrie 2019. Vor câştiga gazele la scor?

  • Sepsi se află pe locul 10, cu 15 puncte, după terminarea turului, la egalitate cu nou promovata Chindia. Diferenţa faţă de ultimul loc de playoff nu e aşa de mare, patru lungimi distanţă, ceea ce înseamă că cei din Sfântu Gheorghe vor fi concentraţi la maximum pentru a obţine cele trei puncte.
  • Mai ales că mai au un motiv în plus să câştige duelul cu cei de la Voluntari. Nu au mai câştigat de trei meciuri, ultima victorie este de acum o lună, şi trebuie să pună punct semicrizei prin care trec.

Pontul Zilei 25 octombrie 2019

  • Voluntari este cea mai slabă echipă din campionat, ocupă ultimul loc, cu doar şase puncte obţinute în cele 13 etape disputate, o victorie şi trei egaluri.
  • Echipa antrenată de Cristiano Bergodi se află la patru puncte de penultima poziţie şi la şase de locul de baraj. La felul în care joacă e condamnată clar la retrogradare, doar o minune o mai poate salva în acest sezon.
  • Formaţia din Ilfov are probleme uriaşe când joacă în deplasare, a primit 16 goluri în cele şase partide disputate pe teren străin.

Sepsi – Voluntari 1 @ 1,85

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii