Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Pontul zilei (26.07.2022). Dai lovitura cu preliminariile Ligii Campionilor! Ce trebuie să joci la Sheriff – Maribor

Sheriff Tiraspol

FC Sheriff Tiraspol și NK Maribor se înfruntă în manșa secundă a turului 2 preliminar, din Liga Campionilor. Ambele echipe pun mare preț pe defensivă, în cupele europene. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Zimbru Stadium.

FC Sheriff Tiraspol, greu de învins

FC Sheriff Tiraspol este campioana în vigoare a Republicii Moldova. Pe plan intern, în ediția trecută, a pierdut doar două partide. A marcat 75 de goluri în 28 de partide. Și mai impresionat este faptul că a încasat doar opt goluri pe durata campaniei. Echipa a ajuns la 14 meciuri la rând fără înfrângere. În plus, a câștigat nouă din ultimele zece jocuri de pe teren propriu.

NK Maribor, inconstantă

De partea cealaltă, NK Maribor a învins în doar două din ultimele nouă meciuri, în toate competițiile. Mai mult, a primit patru goluri în precedentele trei jocuri. Partida tur cu FC Sheriff Tiraspol a încheiat-o la egalitate, 0-0. A fost un meci echilibrat, la fel cum anticipăm că va fi și cel de marți. „1-2 goluri în meci” are cotă 1.90.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate