Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 26 noiembrie 2019. Cota 3.75 din Liga Campionilor!

Pontul Zilei 26 noiembrie 2019. Cota 3.75 din Liga Campionilor! Am ales un meci foarte echilibrat, Galatasaray – Club Brugge. Deși este pe ultimul loc în grupă, Galatasaray vrea să demonstreze că se poate bate măcar pentru locul de Europa League.

 

Pontul Zilei 26 noiembrie 2019. Galatasaray – Club Brugge

  • După patru runde disputate în grupele Ligii Campionilor, Galatasaray are un singur punct obținut, în prima rundă, în deplasarea de la Club Brugge.
  • De la acel meci, Galatasaray a pierdut trei meciuri: două cu Real Madrid și unul cu PSG, fără să înscrie nici măcar un gol.
  • Mai mult, turcii au primit opt goluri în cele trei partide, o medie de aproape trei goluri primite pe meci.
  • Și în egalul cu belgienii turcii nu au marcat, așa că golaverajul lor în acest moment este 0-8. Din acest motiv, ne așteptăm să intre foarte motivați pe teren, pentru a se lupta pentru locul trei în grupă.

Pontul Zilei 26 noiembrie 2019

  • De partea cealaltă, Club Brugge a reușit să obțină un punct în plus față de turci, reușind și un egal incredibil pe Santiago Bernabeu, scor 2-2 cu Real Madrid.
  • Apoi, belgienii au pierdut ambele partide cu PSG, fără să marcheze nici măcar un gol.
  • Acum ne așteptăm să vedem un duel în care gazdele se vor impune, iar cota este mai mult decât interesantă, 3.75! Partida începe la ora 19:55.

Galatasaray – Club Brugge 1 @ 3.75

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare