Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 26 octombrie 2019. Cota 2.33 pentru o favorită!

Pontul Zilei 26 octombrie 2019. Cota 2.33 pentru o favorită din Bundesliga, care are un meci foarte interesant în deplasare, la Schalke. Partida dintre Schalke și Dortmund începe la ora 16:30, ora României și propune un meci de top, în special din partea oaspeților, care sunt disperați după victorie.

 

Pontul Zilei 26 octombrie 2019. Trei puncte ușoare?

  • Înaintea acestei runde, Schalke este pe locul șapte, cu 14 puncte, primul sub linia echipelor care au asigurată prezența în cupele europene.
  • Gruparea vine după două meciuri modeste, în care a obținut un rezultat de egalitate și în ultima rundă a fost învinsă fără mari șanse de Hoffenheim, scor 2-0. Chiar și așa, în cazul unei victorii cu Dortmund și rezultate favorabile, poate trece pe primul loc în clasamentul din Bundesliga.

Pontul Zilei 26 octombrie 2019

  • Pe teren propriu, Schalke a disputat patru meciuri. A făcut un egal, a câștigat două partide și a pierdut o dată. Chiar primul meci, în fața celor de la Bayern Munchen, scor 3-0.
  • De partea cealaltă, Dortmund este pe locul patru în clasament, la un singur punct de liderul Monchengladbach.
  • Dortmund vine după o înfrângere în Liga Campionilor, scor 0-2 cu Inter, așa că e motivată să obțină toate cele trei puncte să arate că a fost doar o surpriză.
  • Din acest motiv, pronosticul nostru este pe un succes al oaspeților, la cota 2.33. Partida începe la ora 16:30, ora României.

Schalke – Dortmund 2 @ 2,33

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii