Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (27.04.2022). Golurile ne aduc banii

Pontul zilei de 27 aprilie vine din campionatul Austriei. Rapid Viena primește vizita lui Klagenfurt, într-un meci din play-off, programat de la ora 19:30, ora României.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Miza – locul 3 în campionat

Înaintea meciului, Rapid Viena e pe locul 3, cu 23 de puncte, în timp ce Klagenfurt e ultima din play-off, locul 6, cu 19 puncte. Cu patru meciuri rămase de disputat în acest sezon, Klagenfurt poate recupera diferența de puncte și să prindă locul al treilea, poziție la care aspiră și Rapid Viena. Primele două poziții, care duc în preliminariile Champions League, sunt antamate de Salzburg și Sturm Graz.
Astfel că locul al treilea devine ținta celorlalte echipe din play-off, fiind calea cea mai sigură pentru prezența în calificările pentru grupele Conference League.
În ultimele cinci etape, Rapid Viena și Klagenfurt au câte o singură victorie, dar învinsa a fost de fiecare dată Wolfsberger. În trei directe, Klagenfurt a luat un singur punct în acest sezon. Rapid a înscris de trei ori în fiecare din ultimele două directe și credem că vienezii o vor face și acum. „Gazdele marchează în ambele reprize”, are cotă 2,14.

Pontul zilei (27.04.2022)

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate