Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 27 noiembrie 2019. Cotă 1,95 din Champions League

Pontul Zilei 27 noiembrie 2019. Miercuri, de la ora 22:00, pe Anfield Road, se întâlnesc primele două echipe din grupa E. Liverpool e aproape calificată, însă cu siguranţă îşi doreşte să meargă în optimi de pe primul loc. În timp ce pentru Napoli cele trei puncte sunt vitale, trece printr-o neagră şi o victorie i-ar pune capăt. 

 

Pontul Zilei 27 noiembrie 2019. Liverpool – Napoli

  • Liverpool este aproape calificată în faza următoare a Champions League. Este lider în grupa E, la un punct de locul doi, respectiv cinci de locul trei.
  • Are trei victorii şi o înfrângere în cele patru etape disputate. În tur a pierdut cu Napoli, 0-2, după golurile lui Mertens şi Llorente, apoi a câştigat destul de greu cu Salzburg, pe teren propriu, 4-3, şi s-a impus în dubla cu Genk, 4-1 şi 2-1. Rezultate ce i-au adus nouă puncte. Pare concentrată mai mult pe câştigarea Premier League, de aceea e posibil să nu câştige acest duel.

Pontul Zilei 27 noiembrie 2019

  • De partea cealaltă, Napoli nu trece deloc printr-o perioadă bună. Mai mult, se află într-o criză profundă, pe lângă rezultatele negative există un scandal între suporteri şi fotbalişti şi între fotbalişti şi conducători.
  • În acest moment, are şase meciuri fără victorie, în toate competiţiile. În Champions League stă cel mai bine, are şanse să termine grupa pe locul 1.
  • O victorie pe Anfield nu ar însemna doar atât, ci ar pune capăt perioadei negre.

Liverpool – Napoli GG3+ @ 1.95

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare