Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (28.04.2022). Facem bani cu Liga 2

Pontul zilei de 28 aprilie vine din Liga 2 a României. Concordia Chiajna și FC Hermannstadt deschid joi, de la ora 20:00, etapa a 7-a din play-off.

Gazdele stau rău în defensivă

Concordia Chiajna e pe locul 5, cu 40 de puncte, la cinci lungimi în spatele celor de la CSA Steaua, iar în cazul în care militarii nu vor avea drept de promovare, cel mai probabil ilfovenii vor merge la baraj. De partea cealaltă, Hermannstadt are 53 de puncte și e în cursa pentru promovarea directă. E la un singur punct de U Cluj, ocupanta celui de-al doilea loc promovabil direct, și la patru de liderul Petrolul.

Concordia trece printr-un moment dificil, vine după trei înfrângeri consecutive: 0-1 cu Petrolul, 1-3 la „U” Cluj și 0-3 la CSA Steaua. În acest play-off, alb-verzii au o singură victorie, un 1-0 cu Unirea Slobozia, o victorie conturată abia în prelungiri. Dacă pe parcursul sezonului regular Concordia a avut a doua cea mai bună defensivă din Liga 2, cu doar zece goluri primite în 19 meciuri, acum situația s-a schimbat radical. În doar șase meciuri, echipa lui Ianis Zicu a încasat nu mai puțin de 11 goluri.

Hermannstadt, trei remize albe în ultimele patru meciuri

O situație de care ar putea profita Hermannstadt, echipă sigură de prezența la barajul de accedere în Liga 1, dar cu șanse reale de a obține promovarea directă. Echipa lui Marius Măldărășanu a bifat trei remize albe în ultimele patru meciuri, golurile venind pe bandă rulantă în victoria din Ghencea, cu CSA Steaua, scor 4-1. Noi vom merge pe mâna sibienilor în meciul de la Chiajna și pariem pe victoria lui Hermannstadt, cotată la 1,95.

Pontul zilei (28.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate