Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Pontul zilei (28.07.2022). Dai lovitura cu preliminariile Conference League! Ce trebuie să joci la PAOK – Levski

Paok Salonic este antrenată de Răzvan Lucescu

PAOK și Levski se înfruntă, joi seară, în turul 2 preliminar din Conference League. În prima manșă, bulgarii s-au impus, 2-0. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Toumba Stadium.

PAOK a dezamăgit în tur

PAOK este la cel de-al doilea meci oficial al sezonului. În perioada de pregătire, a jucat trei partide amicale, înregistrând un egal, o înfrângere și un rezultat de egalitate. În ediția trecută a Conference League, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a ajuns până în sferturile de finală ale competiției. Grecii vor forța, clar, în ofensivă.

Levski Sofia va miza pe defensivă

Levski Sofia, deținătoarea Cupei Bulgariei, a jucat deja trei meciuri oficiale. Două în Parva Liga – Bulgaria (5-0 cu Spartak Varna și 0-1 cu CSKA 1948 Sofia) și meciul tur cu PAOK. Levski Sofia a câștigat patru din ultimele cinci meciuri în deplasare, în toate competițiile. Credem că PAOK va fi foarte atentă în defensivă. „Levski Sofia nu marchează” are cotă 1.80.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate