Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 29.09.2018. Derby della Capitale!!!

Pontul Zilei 29.09.2018. Cel mai important pont al zilei ne vine din Serie A. AS Roma are derby cu marea sa rivală Lazio, meciul începe de la ora 16:00.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Pontul Zilei 29.09.2018


Pontul Zilei 29.09.2018

Ambele echipe vin după victorii obținute în etapa intermediară, de la mijlocul săptămânii. Roma a trecut de Frosinone cu 4-0, iar Lazio s-a impus la Udinese cu 2-1.

Roma „lâncezește” pe locul zece al clasamentului, a acumulat doar opt puncte din 18 posibile și are un golaveraj total de 11-9, ajustat după jocul de acasă cu Frosinone.

Lazialii se află pe locul patru în Serie A, are 12 puncte obținute și un golaveraj total de 9-6. Lazio a ajuns la patru victorii consecutive în campionat, pe Frosinone și Empoli le-a bătut cu 1-0, de Genoa a trecut cu 4-1, ultima victorie fiind cea cu „friulanii”. AS Roma are doar două victorii, una în prima etapă (1-0 cu Torino) și una în ultima etapă (4-0 cu Frosinone).

Pontul Zilei 29.09.2018

Între aceste două partide câștigate, romanii au disputat un total de cinci meciuri. Patru au fost în Serie A și s-au soldat cu două egaluri și două înfrângeri, iar un meci a fost în prima etapă de Champions League, dar Realul din Madrid s-a dovedit „o pălărie mult prea mare” pentru Romani și a câștigat cu 3-0.

Roma nu a primit gol în două meciuri (cele două victorii obținute), dar atunci când a primit, cu siguranță nu a câștigat partida respectivă. În afara celor patru victorii consecutive din Serie A, Lazio a mai câștigat un meci în Europa League. Lazialii s-au impus acasă cu Apollon 2-1.

În meciurile din sezonul trecut, AS Roma a smuls patru puncte din duelurile cu Lazio, a remizat cu Lazio gazdă (0-0) și s-a impus „pe propriul teren” 2-1. În ultimele trei partide cu AS Roma gazdă, s-au marcat 12 goluri și ambele echipe au făcut acest lucru de fiecare dată. Ștefan Radu este indisponibil, iar de la AS Roma lipsește Perotti.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii