Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (3.02.2022). „Les Mauves” ne continuă seria succeselor

Anderlecht, locul 3 din Juliper Pro League

Pontul zilei de joi vine din Cupa Belgiei, unde vom prefața duelul dintre Anderlecht și Eupen, manșa a doua. Acest meci se anunță extrem de interesant pentru iubitorii sportului rege, mai ales că prima partidă a oferit un adevărat spectacol, încheindu-se 2-2. Jocul începe la ora 21:45, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Anderlecht poate ajunge în finală după 7 ani

Gazdele nu au mai ajuns până în finala Cupei Belgiei din 2015, atunci când au pierdut finala împotriva celor de la Club Brugge. Anderlecht are de partea sa în această partidă și terenul propriu, formația lui Kompany având doar 2 eșecuri în partidele de „acasă” în această stagiune. În partida tur, cei de la Anderlecht au fost la conducerea partidei, însă s-au văzut egalați și mai apoi conduși de cei de la Eupen, însă în minutul 6 al prelungirilor, Refaelov a transformat un penalty care cântărește enorm pentru soarta calificării.

 Eupen este în fața primei finale de cupă

În schimb, oaspeții au în față un meci colosal pentru istoria lor. Ei au oportunitatea de a accede în prima lor finală de cupă. Totuși, forma celor de la Eupen nu este încurajatoare, mai ales că echipa a obținut ultimul succes abia pe 22 decembrie, tot în Cupa Belgiei, în detrimentul celor de la KV Mechelen. După acel meci a urmat o serie extrem de proastă a echipei din orașul Eupen, care a înregistrat 4 egaluri și 6 înfrângeri.

Anderlecht este favorită certă, iar noi vom miza pe victoria lor în timp regulamentar, mai ales că ei sunt angrenați și în lupta pentru primele locuri. Pronosticul nostru este „1 & Peste 2,5 goluri” (cotă 1,64). Ne așteptăm la un meci frumos, cu multe goluri și spectacol.

Pontul zilei (3.02.2022)

Pontul zilei (3.02.2022)

 

Agenții autorizate