Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (3 august 2020). Cotă 2,34 în ultima etapă

Pontul zilei (3 august 2020). Astăzi, de la 21:30, se joacă ultima etapă din campionatul elveţian. Singura necunoscută este cine va ocupa locul de baraj la retrogradare: Thun sau Sion? Thun e singură de salvare cu o victorie la FC Zurich

Zurich, 6 înfrângeri la rând

Pontul zilei (3 august 2020). FC Zurich e pe locul 7, imediat deasupra lui Thun. Are 5 puncte avans şi nicio emoţie. De asemenea, vine după 6 înfrângeri consecutive. Forma nu o recomandă deloc.

Victoria aduce linişte

Pontul zilei (3 august 2020). FC Thun are un punct peste FC Sion, avantaj care s-ar putea dovedi esenţial. Dacă înving la Zurich, oaspeţii sunt siguri de un loc în prima divizie, în sezonul viitor. „2 şi 0-4 goluri” are cota 2,34.

Pontul zilei (3 august 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii