Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 3 ianuarie 2020. Te răsfăţăm cu o cotă beton din La Liga

Pontul Zilei 3 ianuarie 2020. După ce cel de ieri, din 2 ianuarie a fost câştigător şi am prins o cotă excelentă, astăzi vă propunem un altul la prima partidă din anul 2020 din La Liga, Valladolid – Leganes. 

 

Pontul Zilei 3 ianuarie 2020. Valladolid – Leganes

  • Valladolid se află pe poziţia a 14-a în campionat, cu 20 de puncte după 18 runde disputate. Cu doar patru victorii şi opt egaluri, oaspeţii se află destul de aproape de zona retrogradării. Sunt la doar şapte puncte de prima poziţie care duce în Secunda Division.
  • Valladolid a reuşit „performanaţa” de a se impune o singură dată în ultimele şase meciuri , şi această victorie fiind în Cupă cu Tolosa. În La Liga, „performanţa” este şi mai mare, ultima victorie datează din luna noiembrie, 3-0 cu Mallorca, pe teren propriu.

Pontul Zilei 3 ianuarie 2020

  • De partea cealaltă, Leganes se află tocmai pe locul 19, cu foarte puţine puncte, 13 adunate în 18 meciuri, la două distanţă de Mallorca, echipă care se află pe prima poziţie care nu retrogradează în divizia secundă.
  •  

    Fără momentul bun din ultima perioadă, cu patru partide fără înfrângere, oaspeţii ar fi stat şi mai rău. În ultima etapă, au reuşit să se impună 2-0 cu Espanyol, meci pe care l-au disputat pe teren propriu.

  • Ne aşteptăm la un duel încins, în care ambele echipe să lupte pentru a câştiga toate cele trei puncte, însă partida să se termine egal

Valladolid – Leganes X @ 2.90

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii