Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 3 noiembrie 2019. Cota 2.55 pentru un succes rapid

Pontul Zilei 3 noiembrie 2019. Cota 2.55 pentru un succes rapid al celor de la Tottenham în deplasarea de la Everton, o echipă incomodă. Cu toate acestea, londonezii sunt favoriți să câștige toate cele trei puncte, iar cota nu trebuie ratată pentru biletele de astăzi.

 

Pontul Zilei 3 noiembrie 2019. Victorie ușoară pentru Spurs?

  • Everton nu trăiește cele mai liniștite clipe, fiind în acest moment pe locul 17, cu 10 puncte, la doar două puncte peste prima echipă care se află sub linia retrogradării.
  • În ultimele cinci meciuri, Everton a obținut o singură victorie în Premier League, în rest a fost învinsă de patru ori.
  • În ultima etapă, Everton a fost învinsă în deplasare de Brighton, scor 2-3.

Pontul Zilei 3 noiembrie 2019

  • De partea cealaltă, Tottenham a reușit să se impună ultima oară pe teren propriu cu Southampton, acum patru etape.
  • Meciurile dintre cele două formații au fost mereu spectaculoase, iar în ultimele două jocuri ambele echipe au marcat minimum două goluri.
  • Mai mult, în ultimele cinci meciuri directe de fiecare dată s-au marcat minimum trei goluri. Acum însă, ne așteptăm ca Tottenham să domine partida pentru că are nevoie de puncte urgent pentru a urca înapoi în locurile europene, unde îi este locul.
  • Ne așteptăm să vedem un meci foarte intersant, așa că pronosticul nostru este pe o victorie a londonezilor, la o cotă mai mult decât tentnată, 2.55.

Everton – Tottenham 2 @ 2,55

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare