Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 3 octombrie 2019. Cotă 3.20 pentru multe goluri!

Pontul Zilei 3 octombrie 2019

Pontul Zilei 3 octombrie 2019 vine din Europa League, unde Feyenoord primește vizita celor de la FC Porto. Duelul se anunță spectaculos! Din acest motiv, recomandarea noastră este pe foarte multe goluri la acest duel de top, care putea oricând să fie disputat în Liga Campionilor.

 

Pontul Zilei 3 octombrie 2019. Se înscrie mult în Rotterdam

  • Feyenoord are chef de joc, iar acest lucru se vede din ultimul rezultat din campionat: s-a impus cu 5-1 pe teren propriu!
  • În primul meci din Europa League, olandezii au dezamagit și au fost învinși la limită de Rangers, scor 0-1. Acum, vor să demonstreze că a fost o întâmplare și că pe teren propriu lucrurile stau diferit.
  • Meciurile lui Feyenoord sunt foarte spectaculoase: în patru din ultimele cinci partide disputate de olandezi s-au marcat minimum trei goluri.

Pontul Zilei 3 octombrie 2019

  • Pe teren propriu, Feyenoord este foarte greu de bătut. Olandezii au trei victorii în ultimele meciuri disputate în fața fanilor.
  • De partea cealaltă, FC Porto este una dintre cele mai în formă echipe din Europa. Portughezii au nu mai puțin de opt victorii consecutive în toate competițiile!
  • În primul meci din faza grupelor, FC Porto s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Young Boys, scor 2-1, pe teren propriu.
  • Acum, ne așteptăm să vedem spectacol total pe teren, așa că recomandarea noastră este să pariați pe minimum patru reușite în meci.
  • Partida începe la ora 19:55, ora României.

Feyenoord – FC Porto Peste 3,5 goluri @ 3,20

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii