Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (30.03.2022). Pariuri de top, cum numai la noi găsești!

Yogi Ferrell și Pullen Jacob, baschetbaliștii formației Cedetiva Olimpija

Pontul zilei de miercuri (30.03.2022) vine din cadrul unei competiții continentale la baschet, Eurocup. Vă propunem o analiză pentru duelul dintre Cedevita Olimpija și Valencia. Jocul începe la ora 21:00, ora României. 

Realizează al șaptelea succes consecutiv din Eurocup Olimpija?

Gazdele din această seară traversează o perioadă foarte bună. Slovenii sunt cea mai în formă echipă din grupa B, cu 6 victorii consecutive în competiție, succese care le asigură prezența în play-off. Pe lângă Eurocup, formația din Slovenia se mai află într-o competiție în care sunt implicate echipe din mai multe țări. În ABA League Cedevita se află pe locul 3, și se luptă cu Steaua Roșie Belgrad și Partizan Belgrad pentru primele locuri.

 

 

Valencia trebuie să se revanșeze

Oaspeții au pierdut partida tur, chiar dacă erau cotați cu prima șansă. Valencia, una dintre favoritele la câștigarea competiției, se află pe locul 2, cu 11 victorii și 5 eșecuri în cele 16 partide disputate, iar un eventual succes în partida de diseară ar oferi șanse suplimentare Valenciei de a o devansa pe Gran Canaria, care are un succes în plus.

Noi vom miza pe victoria gazdelor, care au demonstrat că pot învinge orice adversar, indiferent de poziție în clasament, tradiție sau valoarea lotului.

 

Pontul zilei (30.03.2022)

Pontul zilei (30.03.2022)

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate