Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (31.03.2022). GG-ul care îți aduce banii

Pontul zilei de 31 martie vine din liga secundă a Danemarcei. E început de play-out și, după sezonul regular, Esbjerg și Hobro se văd nevoite să lupte pentru evitarea retrogradării.  


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Esbjerg – Hobro / Gazdele sunt în suferință, oaspeții – urcuș spectaculos în 2022

Esbjerg și Hobro se întâlnesc joi, de la ora 19:00, ora României, în prima etapă din play-out-ul ligii secunde de fotbal din Danemarca. Gazdele sunt departe de gloria de altădată, când evoluau în prima ligă și în cupele europene. Acum, Esbjerg a ajuns o echipă de ligă secundă… spre a treia. 2022 nu îi este deloc prielnic, pentru că a scos un singur punct din patru meciuri, o remiză albă la Horsens.

De partea cealaltă, Hobro, multă vreme e codașa diviziei, a reușit în 2022 să urce spectaculos. Cu trei victorii și un egal pe final de sezon regular, oaspeții de azi au urcat de pe 12 pe 9. În acest an, doar liderul Helsingor a făcut mai multe puncte decât Hobro.

Totuși, în directele cu Esbjerg, Hobro nu stă prea bine. Le-a pierdut pe ultimele șase, patru în campionat și două amicale. În sezonul regular, Esbjerg s-a impus tur-retur, 2-1 acasă și un incredibil 6-2 la Hobro. Totuși, oaspeții sunt o echipă schimbată în 2022 și, de data aceasta, chiar au șanse la victorie. Meciul promite și pariem pe goluri, o alegere sigură, zicem noi, un GG3+ la cota 1,89.

Pontul zilei (31.03.2022)

Agenții autorizate