Urmareste-ne

Pontul Zilei

Pontul zilei (31.07.2022). Golurile îți aduc profit în Austria Viena – LASK Linz

LASK Linz e neînvinsă în ultimele șase deplasări pe terenul Austriei Viena

Pontul zilei de 31 iulie vine din campionatul Austriei. Duminică, de la ora 18:00, ora României, se întâlnesc Austria Viena și LASK Linz, în etapa a doua din Bundesliga austriacă. Oaspeții sunt neînvinși în ultimele șase deplasări pe terenul Austriei Viena.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Austria Viena, debut cu înfrângere în noul sezon

Austria Viena și LASK Linz se întâlnesc duminică seara, în etapa a doua din Bundesliga austriacă. Cele două echipe au avut rezultate diametral opuse în runda inaugurală a noului sezon. Austria Viena a cedat cu 0-3 la Salzburg, în timp ce LASK Linz a câștigat meciul de acasă cu Klagenfurt (scor 3-1). După eșecul din runda inaugurală, Austria Viena își va dori cu siguranță o victorie duminică. Vienezii au primit opt goluri în cinci din ultimele șase meciuri oficiale, singurul meci în care nu au luat gol fiind cel de Cupă, cu FC Wels, câștigat cu un categoric 7-0.

LASK Linz, fără înfrângere în ultimele șase deplasări la Austria Viena

Așa cum aminteam mai sus, LASK Linz intră în joc după victoria cu 3-1 în fața celor de Klagenfurt, după un meci în care a avut 13 șuturi la poartă, dintre care cinci pe poartă. Echipa din Linz vine destul de încrezătoare la Viena, gândindu-se că nu a pierdut în ultimele șase deplasări aici. În ultimele șase directe pe terenul Austriei Viena, cei de la LASK s-au impus de patru ori, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate. În trei din ultimele patru directe dintre Austria Viena și Linz au marcat ambele echipe și e posibil un astfel de scenariu și duminică seara. Mai trebuie precizat și faptul că în cinci din cele șase meciuri anterioare ale celor de la LASK Linz s-au înregistrat trei sau mai multe goluri. „Ambele marchează și peste 2,5 goluri” are cotă 1.96.

Pontul zilei (31.07.2022)

Pontul zilei (31.07.2022)

 

Agenții autorizate