Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (4.02.2022). Avem cota care aduce profitul

Sursa foto: www.azcentral.com

Astăzi venim cu pontul zilei din prima ligă din Turcia. Vom alege o cotă excelentă pentru duelul Konyaspor – Giresunspor, programat de la ora 19:00, ora României. 

Konya – în fața unui nou succes

Gazdele au un sezon de excepție. În acest moment se află pe locul 2, cu 45 de puncte câștigate în 22 de partide, având 13 victorii, 6 egaluri și doar 3 înfrângeri. Konyaspor are, de asemenea, și cea mai puternică apărare a campionatului turc, cu doar 16 goluri încasate. Cu un singur meci pierdut în ultimele 11 disputate, echipa din Konya atacă un nou succes.

Giresunspor – victimă sigură a celor de la Konya

Giresunspor este clasată pe locul 16, cu doar 26 de puncte obținute în 23 de jocuri. Retrogradarea amenință echipa, aceasta fiind deasupra primului loc retrogradabil, având numai 2 puncte avans față de Antalyaspor. Oaspeții nu au o formă de invidiat nici în ultimele 5 partide de campionat, cu doar o victorie și un egal în aceste partide.

Vom miza pe victoria celor de la Konyaspor, cota de 2 oferită pentru victoria gazdelor fiind nemaipomenită, dacă ne raportăm la forma gazdelor, cât și la adversarul avut, care nu traversează o perioadă tocmai propice pentru a obține un rezultat în favoarea sa.

Merită încercat pentru mai multă siguranță și 1x, însă cel mai indicat este să jucați solist, pentru că profitul după acest duel este mult mai mare.

Mult succes!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate