Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 4 decembrie 2019. Cotă supremă la Liverpool – Everton

Pontul Zilei 4 decembrie 2019 vine de la Merseyside Derby, Liverpool – Everton. Cormoranii sunt marii favoriţi ai acestui duel. Îşi doresc să obţină cele trei puncte pentru a menţine avatanjul de 8, respectiv 11 puncte în fruntea clasamentului faţă de principalele adversare. Oaspeţii se află la polul opus, trec printr-o perioadă neagră şi sunt foarte aproape de retrogradare.

 

Pontul Zilei 4 decembrie 2019. Liverpool – Everton

  • Liverpool este lider autoritar în Premier League, are opt puncte în plus faţă de locurile doi şi trei, ocupate de City şi Leicester, şi 14 faţă de poziţia a patra pe care se află Chelsea.
  • Cormoranii, deşi nu au mai pierdut de nouă ani în Merseyside Derby, nu au avut parte de dueluri uşoare. În ultimele cinci partide cu Everton au reuşit să se impună de doar două ori, iar în precedentele trei a marcat un singur gol.

Pontul Zilei 4 decembrie 2019

  • De partea cealaltă, Everton se află foarte aproape de retrogradare. Ocupă poziţia a 17-a ultima de deasupra liniei roşii, cu doar două puncte mai multe decât Southampton, care se află o poziţie mai jos.
  • Presiunea este foarte mare pe Marco Silva, antrenorul a primit ultimatum. În cazul în care nu obţine o victorie va fi demis.
  • În ultimele trei întâlniri directe cu Liverpool, Everton nu a reuşit să marcheze.
  • Partida se va juca astăzi, de la ora 21:30, pe Anfield Road.

Liverpool – Everton 1&3+ @ 1.98

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii