Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 4 ianuarie 2020. Cota 1.85 din FA Cup!

Pontul Zilei 4 ianuarie 2020. Cota 1.85 din FA Cup! Gazdele trec printr-o formă bună și ne așteptăm să își asigure și o calificare în FA Cup. Reading este una dintre cele mai în formă echipe ale momentului în Championship, așa că merită pariat pe gazde. 

 

Pontul Zilei 4 ianuarie 2020. Reading – Blackpool

  • Reading a terminat 2019 în forță și l-a început la fel de bine pe 2020. Ultimele trei meciuri din anul trecut au fost câștigate fără probleme de echipa de lângă Londra, reușind să lege nu mai puțin de patru meciuri fără gol primit și trei câștigate!
  • Anul 2020 a început la fel de bine, cu o victorie cu 2-1 pe terenul celor de la Fulham.
  • Acum, primesc vizita unei echipe din Ligue One pentru un loc în șaisprezecimile de finală ale FA Cup, așa că ne așteptăm să vedem un meci dominat de gazde.

Pontul Zilei 4 ianuarie 2020

  • De partea cealaltă, Blackpool are probleme în Ligue One, având nu mai puțin de cinci meciuri la rând fără victorie. Mai mult, trei dintre acestea au fost pierdute de Blackpool.
  • Acum, ne așteptăm să vedem un meci în care oaspeții nu vor aduce chiar cei mai buni jucători pe care îi au, mai ales că această competiție nu este la fel de imporantă ca și campionatul.
  • Din acest motiv, recomandăm cu încredere să pariați pe un succes al celor de la Reading, la cota 1.85.

Reading – Blackpool 1 @ 1.85

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii