Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 4 noiembrie 2019. Cota 2.10 pe care nu trebuie să o ratezi!

Pontul Zilei 4 noiembrie 2019. Cota 2.10 pe care nu trebuie să o ratezi la cel mai tare meci al zilei, care le pune față în față pe Craiova și Dinamo. Oltenii vor să oprească forma proastă și să se apropie iar de liderul CFR Cluj, în timp ce Dinamo urmărește în continuare un loc de play-off.

 

Pontul Zilei 4 noiembrie 2019. Cine ia punctele?

  • Craiova este în continuare pe locul trei în clasament, chiar dacă în ultimele trei meciuri a obținut doar două puncte, după două meciuri terminate la egalitate.
  • Acum, oltenii au fost egalați de FCSB în clasament, așa că victoria este obligatorie dacă vor să rămână relaxați pe podium și după această rundă.
  • În Cupa României, Universitatea Craiova s-a impus cu 4-1 în fața celor de la FC Voluntari, așa că Victor Pițurcă are toate motivele să fie încrezător înaintea acestei partide.

Pontul Zilei 4 noiembrie 2019

  • De partea cealaltă, Dinamo are nu mai puțin de trei victorii la rând în toate competițiile, iar în fiecare meci a marcat cel puțin de două ori.
  • În Cupa României a reușit să se impună cu 4-0 în fața celor de la Foresta, la finalul unui meci unde meritau să înscrie mai multe goluri.
  • Dinamoviștii vor să își ia revanșa pentru rezultatul din tur, când Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Dinamo.
  • Ne așteptăm să vedem un meci foarte intersant, așa că pronosticul nostru este pe minumum trei goluri în meci, deoarece ambele echipe vor ieși la atac.

Universitatea Craiova – Dinamo Peste 2,5 goluri @ 2.10

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare