Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 4 octombrie 2019. Pariem pe cota 2 din Liga 1

Pontul Zilei 4 octombrie 2019 vine din Liga 1, unde, în al doilea meci al etapei cu numărul 12, Craiova primeşte vizita celor de la Poli Iaşi. Meciul se anunţă unul pe viaţă şi pe moarte. Oltenii au ocazia să treacă pe primul loc în cazul unei victorii, până la meciul CFR-ului. Poli Iaşi nu îşi mai permite încă un egal şi va încerca să speculeze spaţiile din defensiva olteană. Vă recomandăm o cotă 2 la acestă partidă.

 

Pontul Zilei 4 octombrie 2019. Cota 2 profitabilă  din Liga 1

  • Craiova a ajuns până pe locul doi, după ce a câştigat partida împotriva Viitorului, şi îi suflă în ceafă CFR-ului. Se află la doar două puncte şi poate profita oricând de un eventual insucces al liderului.
  • Echipa lui Victor Piţurcă a reuşit să lege trei victorii la rând, în toate competiţiile, cu Gaz Metan şi cu Viitorul, în Liga 1, şi cu CSM Reşiţa, în Cupă.
  • Oltenii au un moral foarte bun, au pierdut o singură dată în şapte meciuri, împotriva FCSB-ului. O înfrângere care a fost surprinzătoare, având în vedere forma prin care treceau amandouă echipele.

Pontul Zilei 4 octombrie 2019

  • Poli Iaşi a fost surpriza plăcută a începutului de campionat, apoi băieţii lui Mihai Teja s-au stins etapă după etapă. În acest moment e una dintre marile dezamăgiri ale campionatului.
  • Echipa din Copou nu a mai câştigat în Liga 1 de cinci etape. Mai mult, au reuşit să obţină doar trei puncte, cedând pe rând cu Viitorul şi Botoşani şi obţinând trei egaluri cu Chindia, Hermannstadt..
  • Moldovenii au mare nevoie de victorie ca să poată să iasă din pasa proastă prin care trec. Şi pentru asta trebuie să atace poarta oltenilor încă din primul minut.
  • Va fi destul de dificil, Iaşiul având o singură victorie în deplasare, una surprinzătoare, cu FCSB.

Craiova – Poli Iaşi Peste 2,5 goluri @ 2,10

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii