Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 5 februarie 2021. Golurile se înscriu în Spania

Pontul Zilei 5 februarie 2021. Golurile se înscriu în Spania, unde avem parte de un duel foarte interesant, Alaves – Valladolid.

Pontul Zilei 5 februarie 2021. Golurile se înscriu în Spania

  • Gazdele nu stau foarte bine în clasament, așa că au nevoie de puncte pe teren propriu, mai ales împotriva unor echipe din subsolul clasamentului, cum este Valladolid.

Pontul Zilei 5 februarie 2021. Golurile se înscriu în Spania

  • De partea cealaltă, oaspeții sunt la fel, în zona periculoasă a retrogradării, cele două echipe fiind despărțite de un singur punct.
  • Ne așteptăm să vedem un duel intens, în care probabil ambele echipe vor înscrie, iar noi alegem pronosticul GG la cota 2.00.

Alaves – Valladolid GG @ 2.00

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Bilete câștigătoare