Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 6 octombrie 2019. Cota 2.65 pentru un meci

Sevilla vs Atletico Madrid
Sevilla vs Atletico Madrid

Pontul Zilei 6 octombrie 2019. Cota 2.65 pentru un meci destul de complicat, dar la finalul căruia vedem o favorită clară, Atletico Madrid. Ne așteptăm ca Bayer Leverkusen să joace bine, însă echipa spaniolă este într-o formă bună și probabil va obține toate cele trei puncte.

 

Pontul Zilei 6 noiembrie 2019. Trei puncte pentru Atletico?

  • După trei etape scurse din faza grupelor în Liga Campionilor, Bayer Leverkusen are 0 puncte și un golaveraj foarte modest, 1-6.
  • Nemții au pierdut două dintre meciuri la handicap, iar acum este ultima lor șansă să demonstreze că nu participă în acest sezon doar pentru că au terminat pe un loc bun anul trecut în campionat.
  • În tur, Atletico s-a impus la limită, scor 1-0 pe teren propriu, unul dintre scorurile preferate ale echipei lui Diego Simeone.

Pontul Zilei 6 noiembrie 2019

  • De partea cealaltă, Atletico vrea să își asigure calificarea, în acest moment fiind pe locul doi în clasament, cu 7 puncte.
  • Spaniolii sunt la egalitate de puncte cu liderul Juventus, care are meci cu rușii de la Lokomotiv Moscova.
  • Cel mai probabil, Atletico va aborda meciul la fel ca în tur, când a înscris și apoi s-a apărat pentru a securiza cele trei puncte. Din acest motiv, ne așteptăm din nou la o victorie la limită pentru iberici.
  • Ne așteptăm să vedem un meci foarte intersant, așa că pronosticul nostru este pe victoria celor de la Atletico Madrid, la cota 2.65!

Bayer – Atletico 2 @ 2.65

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare