Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 7 ianuarie 2020. Dublăm banii în Franța

Pontul Zilei 7 ianuarie 2020. Dublăm banii în Franța, unde avem parte de un duel din Cupa Ligii, între Reims și Strasbourg. Gazdele sunt favorite, însă forma oaspeților ne face să credem că vom avea parte de un meci echilibrat în care vor apărea foarte multe goluri.

 

Pontul Zilei 7 ianuarie 2020. Reims – Strasbourg

  • După eliminarea din Cupa Franței, Reims încearcă să rămână în competiție măcar în Cupa Ligii, unde are un adversar mai modest decât AS Monaco, în fața căreia a pierdut în weekend, scor 1-2.
  • Până la înfrângerea cu monegascii, Reims terminase anul 2019 foarte bine, cu trei victorii și un rezultat de egalitate.
  • Acum, joacă pe teren propriu, dar având în vedere că Strasbourg este într-o formă excelentă, recomandăm să pariați pe goluri și să evitați soliștii.

Pontul Zilei 7 ianuarie 2020

  • Strasbourg este una dintre cele mai în formă echipe din Franța, cu cinci victorii la rând în ultimele cinci partide disputate.
  • Atacul merge foarte bine, cu 12 goluri marcate în cinci partide, iar apărarea a primit doar patru goluri, mai puțin de un gol primit pe meci.
  • Acum, ne așteptăm la un duel echilibrat, așa că pronosticul nostru pentru acest duel este pe goluri de ambele părți, la cota 2.10. Recomandăm să pariați acest pont single, fără alte evenimente pe bilet, deoarece este valoros care îl jucați single și nu combinați cu alte partide.

Reims – Strasbourg Ambele înscriu @ 2.10

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii