Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 8 ianuarie 2020. „Liliecii” au cele mai mici șanse

Pontul Zilei 8 ianuarie 2020. Meciurile se dispută în Arabia Saudită, iar acest fapt ține departe suporterii echipelor implicate. Supercupa Spaniei se desfășoară pentru prima oară în acest format, mulți spun că este bine și mai mulți nu sunt de acord cu acest gen de competiție. Dar, așa cum se întâmplă peste tot în lume, banii au ultimul cuvânt în orice.

 

Pontul Zilei 8 ianuarie 2020.

  • Vom vedea multe rezerve la toate cele 4 echipa implicate, pentru acest prim an se prezintă în fața fanilor din Arabia Saudită: Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid și Valencia. Dacă aceste meciuri se disputau în Spania și pe final de sezon, atunci când echipele erau la capacitate maximă, aveam și noi parte de un fotbal de calitate. Globalizarea aceasta a fotbalului ne duce pe niște stadioane complet diferite față de Europa, cu niște fani total diferiți față de ai noștri, iar aceste lucruri pot influența și fotbalul jucat de cele 4 echipe implicate.

Pontul Zilei 8 ianuarie 2020

  • Valencia a pierdut un singur meci din ultimele zece disputate, „liliecii” sunt calificați în faza eliminatorie a Champions League și pe un loc decent în La Liga. Totuși, nu credem că Valencia o să joace la un nivel super în această competiție, nu are nici de ce. Clubul are nevoie de banii din La Liga, de banii și faima din Champions League, iar aceste lucruri sunt mult mai importante decât ceea ce ar avea de câștigat după acest turneu din Arabia Saudită.
  • Realul este pe un trend ascendent, Zidane a reușit să aducă o liniște benefică la echipă, dar are probleme destul de mari cu accidentările. Real Madrid a pierdut un singur meci din ultimele 15 disputate, însă rezultatele de egalitate sunt cele care au împiedicat echipa lui Zidane să fie la un nivel și mai bun. Madrilenii nu și-au propus cine știe ce în această competiție, dar tinerii ce vor intra pe teren, cu siguranță că au planul lor de a-și face un nume în tricoul lui Real Madrid.

Pontul zilei din 08.01.2020

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii