Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 8 iunie 2020. Dublăm banii în Cehia

Pontul Zilei 8 iunie 2020. Dublăm banii în Cehia, unde în liga secundă avem un duel de mijlocul clasamentului, Jihlava – Hradec Kralove. Partida este programată de la ora 19:00, ora României.

Pontul Zilei 8 iunie 2020

După 20 de runde disputate, Jihlava este pe locul șase în clasament, cu 36 de puncte. Forma nu este una grozavă, având două înfrângeri și un egal în ultimele trei partide. Acum însă, e obligată să obțină toate cele trei puncte.

Dublăm banii în Cehia

De partea cealaltă, Hradec Kralove este pe locul cinci, tot cu 36 de puncte, iar în ultimele două partide a obținut două rezultate de egalitate. Acum, ne așteptăm să nu facă prea multe în această deplasare, așa că pronosticul nostru pentru acest duel este 1 solist la cota 2.15.

Jihlava – Hradec Kralove 1 @ 2.15

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii