Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei, 8 noiembrie 2020. Selecția pentru profit vine Ligue 1

Pontul zilei, 8 noiembrie 2020. Selecția pentru profit vine Ligue 1. Lyon și St.Etienne, unul dintre cele mai așteptate dueluri ale fotbalului francez, este programat să înceapă de la ora 22:00.

Pontul zilei, 8 noiembrie 2020

Lyon nu prea se regăsește în acest sezon de Ligue 1 și se află în prezent pe locul șapte al clasamentului, având de recuperat patru puncte până la pozițiile de Champions League. În cele nouă etape disputate, gazdele au reușit trei victorii, cinci remize și au pierdut o singură dată. În ultimele cinci meciuri au făcut trei egaluri și s-au impus de două ori.

Pontul zilei, 8 noiembrie 2020

De partea cealaltă, St.Etienne este aceeași echipă care în sezonul trecut și nici acum nu pune mari probleme adversarelor. Oaspeții sunt pe locul trei, au 10 puncte, și se află la o distanță de doar două de zona retrogradării. St.Etienne a câștigat de trei ori, a remizat o dată și a pierdut de alte cinci ori. Toate înfrângerile venid la rând, în ultimele cinci meciuri.

Lyon – St.Etienne 1 pauză / 1 final @ 1,91

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii