Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 8 octombrie 2019. Dublează banii cu un meci!

Minge de fotbal

Pontul Zilei 8 octombrie 2019 vine din Liga 2, unde Turis Turnu Măgurele este favorită în meciul cu SCM Gloria, ocupanta locului patru. Cel mai probabil vom vedea un meci interesant, pentru că și oaspeții joacă foarte bine în acest sezon, însă gazdele sunt favorite clare la victorie.

 

Pontul Zilei 8 octombrie 2019. Turnu Măgurele, spre Liga 1?

  • Gruparea din Turnu Măgurele este pe primul loc în clasament, cu șapte victorii, un egal și o înfrângere.
  • Înfrângerea a venit chiar în ultima rundă, când a pierdut în fața celor de la FC Argeș, scor 2-3.
  • Până la acel meci, mai pierduse puncte o singură dată, într-un meci terminat la egalitate.

Pontul Zilei 8 octombrie 2019

  • Pe teren propriu, gruparea din Turnu Măgurele funcționează la perfecție: are cinci meciuri disputate, cinci câștigate, și un golaveraj impresionant: 11-1.
  • De partea cealaltă, SCM Gloria este pe locul patru în clasament, cu 19 puncte, obținute după șase victorii, un rezultat de egalitate și două înfrângeri.
  • În deplasare, Gloria a câștigat primele două meciuri disputate, dar apoi a făcut un egal la Pandurii și a fost învinsă de Rapid cu 3-2.
  • Acum, ne așteptăm să vedem un duel dominat de gazde, aşa că recomandarea noastră pentru acest duel este să jucaţi pe o victorie a lui Turis Turnu Măgurele.
  • Partida începe la ora 19:30, ora României. Mai mult, se poate paria live pe Superbet.ro, unde sunt peste 100 de tipuri de pariuri disponibile.

Turnu Măgurele – SCM Gloria 1 @ 2,00

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii