Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei (9.03.2022). Banii vin de la Liberec

Slovan Liberec nu mai poate face pași greșiți în campionat

Pontul zilei de miercuri vine din prima divizie de fotbal din Cehia, acolo unde vom paria pe duelul dintre Liberec și Pardubice. Jocul începe la ora 17:30, ora României. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Liberec are nevoie de o victorie după 7 etape

Chiar dacă se află pe locul 10, cei de la Liberec, în cazul unui succes, pot urca până pe 7. Cu doar 27 de puncte câștigate în cele 23 de partide jucate, cei de la Liberec trebuie să câștige partida de azi. Ultima victorie a gazdelor datează din 4 decembrie, iar de atunci rezultatele slabe au fost o constantă a echipei. Înfrângeri cu Plzen (2-0), Zlin (2-0) și egaluri cu Ceske Budejovice (0-0), Mlada Boleslav (3-3), Jablonec (1-1) și Ostrava (1-1). Practic, aceste rezultate au scos-o pe Slovan din lupta pentru titlu, iar un succes ar putea securiza poziția echipei în top 7.

Pardubice – candidată la retrogradare

Oaspeții nu stau mai bine decât adversarii din această seară. Pardubice se află pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 20 de puncte câștigate în 23 de partide jucate. Cu doar 4 partide câștigate și egaluri, cei de la Pardubice se află printre formațiile vulnerabile ale campionatului Cehiei, cu șanse mari la retrogradare.

Pronosticul nostru pentru partida de diseară este victoria celor de la Liberec, care au nevoie mare de un succes. Forma lor din acest moment, cât și ultimele rezultatele nu îi recomadă, dar adversarul este unul care poate fi învins. Oaspeții au doar 3 victorii și un egal în deplasările din acest sezon. Liberec, este neînvinsă de 5 partide pe teren propriu, iar o nouă victorie acasă ar putea declanșa o formă mai bună.

Pontul zilei (9.03.2022)

Pontul zilei (9.03.2022)

 

Agenții autorizate