Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 9 ianuarie 2020. Facem bani cu un meci amical!

Suedia - vs Turcia

Pontul Zilei 9 ianuarie 2020. Facem bani cu un meci amical! De la ora 19:00 se joacă duelul dintre Suedia și Moldova, meci amical de pregătire. Deși este un moment ciudat pentru amicale între țări, în ofertă avem duelul dintre Suedia și Moldova, unde putem vedea la lucru iar naționala care ne-a luat locul la EURO 2020, cel puțin cel care asigura prezența directă.

 

Pontul Zilei 9 ianuarie 2020

  • Suedia a avut parte de preliminarii aproape perfecte pentru EURO 2020, cu o singură înfrângere, în fața Spaniei. Suedezii s-au calificat de pe locul doi, cu șase victorii și trei egaluri, din păcate două dintre acestea împotriva naționalei României. Au câștigat cu 2-1 pe teren propriu și cu 2-0 pe Arena Națională. Acum, joacă un amical cu Moldova, o națională net inferioară, așa că ne așteptăm la un duel dominat de la un capăt la altul de gazde.

Pontul Zilei 9 ianuarie 2020

  • De partea cealaltă, Moldova a făcut niste meciuri foarte modeste în preliminariile pentru EURO 2020, fiind învinsă în nouă din cele zece meciuri disputate! A reușit o singură victorie, 1-0 pe teren propriu cu Andorra, pentru ca în retur să fie rușinos învinsă de micuța națională.
  • Acum, ne așteptăm la un duel dominat fără emoții de suedezi, care vor juca fără o bună parte dintre jucătorii importanți, dar chiar și așa probabil se vor impune fără probleme. Din acest motiv, pronosticul nostru este 1 pauză / 1 final.

Suedia – Moldova 1 pauză / 1 final @ 1.94

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii