Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 9 noiembrie 2019. Ambele înscriu, cel mai bun pariu!

Arsenal, Sokratis, Aubameyang
Arsenal, Sokratis, Aubameyang

Pontul Zilei 9 noiembrie 2019. Ambele înscriu, cel mai bun pariu! Avem parte de un meci foarte deschis în această seară, Leicester – Arsenal. Tunarii vor să ajungă iar în locurile de Liga Campionilor, în timp ce Leicester continuă să surprindă cu un sezon foarte bun.

 

Pontul Zilei 9 noiembrie 2019. Bat tunarii?

  • Leicester este surpriza plăcută din acest sezon, fiind în acest moment clasată pe locul trei în clasament, în spatele celor de la Liverpool și Manchester City.
  • Vulpile trec printr-o formă de invidiat, reușind în ultimele trei meciuri disputate în Premier League să obțină nu mai puțin de nouă puncte.
  • În ultimul meci disputat în campionat, Leicester a bătut o altă echipă din Londra, Crystal Palace, scor 2-0 în deplasare.

Pontul Zilei 9 noiembrie 2019

  • Mai mult, Leicester este neînvinsă pe teren propriu, având patru victorii și un egal în cele cinci partide disputate.
  • Arsenal vine după un egal în Europa League cu Guimaraes, reușind astfel să facă un pas important pentru calificarea în primăvara europeană din Europa League.
  • În campionat, Arsenal este pe locul cinci, cu 17 puncte, la șase de ocupantele locurilor trei și patru, Leicester, respectiv Chelsea.
  • Ne așteptăm să vedem un meci foarte intersant, cu ambele echipe în atac, mai ales că este vorba despre o posibilă participare în Champions League sezonul viitor.
  • Din acest motiv, pronosticul nostru pentru acest meci este pe goluri de ambele părți.

Leicester – Arsenal GG @ 1.50

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare