Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei 9 octombrie 2019. Facem profit la super meciul Germania – Argentina

Pontul Zilei 9 octombrie 2019 vine de la super amicalul zilei, Germania şi Argentina se reîntâlnesc după o pauză de cinci ani. Ultima partidă disputată între cele două echipe a fost tot una fără miză, în 2014, la Dusseldorf, încheiată cu victoria sud-americanilor, scor 4-2.

 

Pontul Zilei 9 octombrie 2019. Spectacol la Germania – Argentina

  • Germania este liderul grupei C, însă nu fără emoţii aşa cum s-ar aştepta toată lumea. Irlanda de Nord, ocupanta locului secund, se află la egalitate de puncte, iar Olanda e cu trei în spate, dar cu un meci mai puţin.
  • Nemţii joacă un fotbal total, aşa cum ne-au obişnuit în ultimii mulţi ani. Are mai multe goluri marcate ca trei dintre adversale din grupă.
  • La meciul cu Argentina selecţionerul Joachim Low va trimite în teren toate vedetele, cel mai mare pericol pentru echipa lui Leo Messi este de departe Timo Werner, cel mai în formă atacant german.

Pontul Zilei 9 octombrie 2019

  • De cealaltă parte, Argentina vine fără o serie de vedete extrem de importante. Messi e suspendat, Kun Aguero şi Di Maria completează şi ei lista, nefiind convocaţi.
  • În aceste condiţii, principalele pericole pentru poarta nemţilor vor fi Pablo Dybala şi Laurato Martinez, jucătorul pe care Leo Messi şi-l doreşte lângă el la Barcelona.
  • Sud-americanii nu au mai disputat o partidă oficială de ceva vreme. Ultimele două au fost tot amicale, cu Chile si cu Mexic. Şi mai urmează să joace, după Germania, şi cu Ecuador.
  • Partida se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Signal Iduna Park.

Germania – Argentina GG3+ @ 2,00

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii