Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei Champions League 22 octombrie 2019. Dublează banii cu goluri!

Real Madrid

Pontul Zilei Champions League 22 octombrie 2019. Dublează banii cu goluri la un meci foarte interesant, programat între Galatasaray și Real Madrid. Conform presei din Turcia, Florin Andone este anunțat titular în meciul cu galacticii lui Zinedine Zidane.

 

Pontul Zilei Champions League 22 octombrie 2019. Goluri sau victorie Real?

  • Galatasaray nu a început deloc bine actuala ediție de Champions League. Are după două runde un singur punct, niciun gol marcat și un gol primit.
  • Turcii au terminat în prima rundă la egalitate cu belgienii de la Club Brugge, scor 0-0, pentru ca în a doua rundă să piardă cu PSG, când Icardi a marcat primul gol în tricoul parizienilor.
  • Galatasaray are ca obiectiv să înscrie măcar un gol, iar românul Florin Andone este anunțat titular, după ce a înscris două goluri în ultima partidă disputată în campionat.

Pontul Zilei Champions League 22 octombrie 2019

  • De partea cealaltă, la Real Madrid lucrurile stau și mai dramatic. Galacticii au tot un punct după primele două meciuri, obținut însă în fața celor de la Club Brugge, scor 2-2 pe teren propriu.
  • În prima rundă, PSG le-a administrat galacticilor o înfrângere dureroasă, terminată cu 3-0 pe tabela de marcaj.
  • Real Madrid și Galatasaray se află pe ultimele locuri în grupă, așa că ne așteptăm să vedem un meci cu ambiții foarte mari, mai ales că un posibil egal le poate scoate din cursa pentru calificarea în optimile de finală.
  • Recomandăm să evitați soliștii pe Real și să jucați pe un meci cu multe goluri, de ambele părți.

Galatasaray – Real Madrid [email protected] 1,95

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii