Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pontul zilei de duminică. Alege cel mai bun pariu de azi

Sursa foto: www.realitatea.net

După ce sâmbătă au existat puține surprize, cu majoritatea favoritelor câștigătoare, astăzi avem ultimele partide din etapele weekend-ului, iar echilibrul este cuvântul care descrie ziua de duminică.

Forțele Europei au evoluat vineri și sâmbătă, motivul fiind partidele din mijlocul săptămânii din Liga Campionilor, înaintea cărora era nevoie de o pauză de minimum 48 de ore.

Cel mai dezechilibrat duel al zilei se joacă în Serie A, de la 13:30, între Fiorentina și Frosinone. Gazdele, cu Ciprian Tătărușanu anunțat titular, au șansa să urce pe primul loc în clasament, la egalitate, cu Inter, în cazul unei victorii. Rezultat destul de posibil, având în vedere că oaspeții au reușit în acest sezon să obțină doar un punct în cele cinci deplasări avute. Mai mult, Fiorentina, pe teren propriu, a primit doar două goluri în cinci meciuri.

Un alt duel cu o favorită clară se joacă în Liga 1, între Pandurii și Voluntari. Oltenii primesc vizita uneia dintre cele mai slabe echipe din campionat, care a câștigat un singur meci în 15 etape! În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0, însă atunci trupa din Târgu Jiu nu trecea prin forma bună din această perioadă, cu șase victorii în ultimele 9 meciuri.

Sursa foto: www.realitatea.net

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

 

Agenții autorizate