Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei de duminică. Luptă între Napoli, Steaua şi Villarreal

Sursa foto: www.napoliqube.it

Pontul zilei de duminică conţine doar partide de fotbal, cele mai pariate dintre acestea fiind victoriile celor de la Napoli, Steaua sau Villarreal.

Primul meci al zilei în Serie A se joacă între Bologna şi Napoli, acesta fiind un duel care poate schimba liderul în Italia. Napoletanii sunt pe doi, cu 31 de puncte, cu două mai puţin decât Inter, însă cu un meci mai puţin disputat. Şansele să plece cu trei puncte din această deplasare sunt destul de mari, mai ales că gazdele au un sezon prost, cu doar patru victorii în 14 etape.

Victoria Stelei cu CS U Craiova nu avea cum să lipsească de la pontul zilei de duminică, mai ales că pe banca roş-albaştrilor a revenit Laurenţiu Reghecampf. Jucătorii vor acum să demonstreze că merită păstraţi şi după Sărbători, mai ales că noul antrenor a zis că va trage linie la finalul anului.

De asemenea, mai puteţi vota la pontul zilei de duminică victoria bulgarilor de la Beroe în meciul cu Montana sau 1 solist la Villareal – Rayo Vallecano.

Sursa foto: www.napoliqube.it

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate