Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei de luni. Pronosticuri din fotbal şi handbal

Sursa foto: www.gmx.at

Pontul zilei de luni poate fi ales dintr-o serie de meciuri interesante, derby-uri din fotbal sau meciuri decisive la Campionatul Mondial de hanbdal.

Ultimul meci al etapei în Serie A, Lazio – Sampdoria, este unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri ale zilei, unde romanii sunt favoriţi, în special din cauza formei proaste prin care trec oaspeţii, care au patru înfrângeri la rând şi şase meciuri fără victorie!

De asemenea, mai puteţi vota la pontul zilei de luni şi meciul Viitorul – Steaua, şocul care încheie runda în Liga 1, unde trupa lui Hagi poate demonstra că are puterea de a lua titlul şi Reghe poate arăta faptul că este cel mai bun tehnician român.

La Campionatul Mondial de handbal se joacă patru meciuri din optimile de finală, iar două dintre ele sunt foarte dezechilibrate: Rusia – Coreea de Sud, unde naţionala europeană are doar o formalitate pentru a merge în sferturi, şi Polonia – Ungaria, unde vecinele noastre au 1,20 pentru victorie.

Sursa foto: www.gmx.at

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate