Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei de vineri. Cine sunt favoritele pariorilor

Sursă foto: foxsportscom

Pariorii sunt invitați să-și aleagă prin vot pontul zilei de vineri, oferta din fotbal fiind una generoasă raportat la zilele anterioare. Lyon, Malaga și Petrolul sunt doar câteva dintre echipele care au programate meciuri astăzi. 

# În ciuda celor zece înfrângeri suferite până acum, Lyon poate încheia sezonul din Ligue 1 chiar și pe locul secund, lucru de neimaginat în lunile noiembrie-decembrie. Lyonezii, aflați la trei puncte în urma lui AS Monaco, joacă la Montpellier, echipă aproape salvată de la retrogradare. Ultimele trei „directe” dintre aceste echipe au produs nu mai puțin de 18 goluri, astfel că și varianta GG poate fi luată în calcul.

# Genk și Oostende au început play-off-ul din Belgia cu înfrângeri, ambele jucându-și deja ultima șansă pentru locul 3, care asigură prezența în Europa League fără a mai fi nevoie de încă un baraj. Genk pare îndreptățită să se considere favorită: n-a mai pierdut acasă de peste patru luni, iar împotriva acestui adversar niciodată (luând în calcul doar meciurile de pe teren propriu). 

# Hertha Berlin este tot mai aproape de prezența directă în grupele Ligii Campionilor. Trebuie să-și câștige meciul de acasă cu Hannover și va păstra  sau chiar majora avansul de două puncte pe care îl are față de Gladbach și Leverkusen. Doar cinci etape ne mai despart de finalul sezonului din Germania. 

Sursă foto: foxsportscom

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate